Tuesday, May 8, 2012

YUMMY!!!: Recipe - Beef with Zucchini

This is a delicious recipe I made up and every now and then I make for lunch. It's so yummy, and at the same time healthy and it is also practical. It takes you less than 30 minutes to do it. You just need to have these simple ingredients at home:



Esta é uma receita deliciosa que eu inventei e de vez em quando faço para o almoço. É tão saborosa e ao mesmo tempo saudável e também é prática. Leva menos de 30 minutos para preparar. Você só precisa ter estes ingredientes em casa:

1 pound of ground beef          500 gramas de carne moída
1 medium zucchini*                      1 abobrinha italiana média*
2 large tomatoes                           2 tomates grandes
1 medium onion                            1 cebola média
1 tbs of olive oil                             1 colher de sopa de azeite
2 tablets of beef broth                 2 tabletes de caldo de carne
basil                                                  manjericão
sea salt                                              sal marinho

* If you don't have zucchini, it's also great with eggplant
* Se você não tiver abobrinha italiana, também fica ótimo com beringela


Directions:
- Warm oil over medium heat and saute the chopped onion
- Add beef broth and then the ground beef
- While it is sauted, chop the zucchini and the tomatoes, add olive oil and salt on them and reserve separatedly (put some basil in the tomatoes)
- After the beef is browned, add just the zucchini and saute a little more
- In the end, add the tomatoes (but just to mix) and serve

Serves up to four people.

Hmmm... I've just tasted mine, will you try to do yours?


Modo de Preparo:
- Aqueça o óleo no fogo médio e refogue a cebola picadinha
- Adicione o caldo de carne e depois a carne moída
- Enquanto é refogado, corte a abobrinha e os tomates em cubinhos, adicione azeite e sal neles e reserve separadamente (coloque um pouco de manjericão nos tomates)
- Depois que a carne estiver dourada, adicione somente a abobrinha e refogue um pouco mais
- No final, adicione os tomates (mas apenas para misturar) e sirva

Serve até quatro pessoas. 

Hummm... Acabei de provar a minha, você vai tentar fazer a sua?

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